Popular Post

За нас

ЗА НАС

Производство на дизайнерски мебели по поръчка

Ние произвеждаме висок клас обзавеждане за домове, офиси и хотели, търговско и професионално обзавеждане

Фиапродукт е производител на висококачествени поръчкови мебели по индивидуален дизайнерски проект с много голям опит. Фабриката ни е базирана в гр. София. Оборудвана с най-ново поколение цифрови машини и собствено бояджийно, дава възможност да постигнем високо качество при спазени срокове. Екипа ни има над 25-годишен опит с дизайнерски проекти от висока сложност. Зад гърба си имаме хиляди доволни клиенти и перфектно завършени проекти.

Нашите цели са:
-- всеки път да постигаме по-добра визия на мебелите от визуализацията при 100% спазен проект.
-- всеки път независимо от сложността на проекта да произвеждаме конструктивно здрави и надеждни мебели.
-- всеки път доволни клиенти
-- всеки път да сме екип с дизайнера и накрая той да се гордее с работата си. Високото ниво на нашата работа е резултат от старанието и труда на опитни дизайнери, инженери, мебелисти и монтажници.
Производство на мебели от FIA Product

Нашият процес

1

Имате / нямате готов дизайнерски проект

Имате и търсите изпълнител. Изпратете ни проекта да се запознаем с идеята.
Нямате - Обадете ни се. След обсъждане на Вашите желания ще Ви препоръчаме дизайнер.
2

Изготвяне на оферта

След обсъждане с Вас на детайли и материали ще Ви изпратим конкретна оферта. Можем да добавим към офертата опаковане с велпапе на подовите настилки срещу нараняване.
3

Работна среща преди поръчка

Вие приемате нашата оферта. С уговарен час за оглед на обекта или среща, уточняваме по-подробно детайлите за възлагане на поръчката. Възможни са срещи онлайн. Ние ценим Вашето време.
4

Възлагате ни поръчката

Подписваме договор за изпълнение и внасяте 50% аванс. Ние се ангажираме да изготвим мостри с по-големи размери на цветовете заложени в проекта. Насрочваме дата за прецизно заснемане на размери. След нея започва да тече срока на договора.
5

Конструиране в реални размери

Проекта се изчертава в реални размери в 3D, нанасят се електро и ВИК комуникациите. Проекта се изпраща на дизайнера и клиента за одобрение.
6

Производство

Проекта изчертан в 3D се дообработва със софтуер, който автоматизирано създава програмите за цифровите ни машини. Всички ръчни операции се извършват с голямо внимание от нашия екип от мебелисти и бояджии.
7

Доставка и монтаж

Преди доставката очакваме да доплатите 40% от стойността на поръчката. След приключване на монтажа доплащате последните 10%. След доставката наш екип от опитни мебелисти поема монтажа. По време на работа ценим чуждия труд като пазим стените и настилките.
8

Предаване на обекта

Вашия мечтан проект вече е реалност.