Popular Post

Нашият процес

1

Имате / нямате готов дизайнерски проект

Имате и търсите изпълнител. Изпратете ни проекта да се запознаем с идеята.
Нямате - Обадете ни се. След обсъждане на Вашите желания ще Ви препоръчаме дизайнер.
2

Изготвяне на оферта

След обсъждане с Вас на детайли и материали ще Ви изпратим конкретна оферта.
3

Работна среща преди поръчка

Вие приемате нашата оферта. С уговарен час за оглед на обекта или среща уточняваме по-подробно детайлите за възлагане на поръчката. Възможни са срещи онлайн. Ние ценим Вашето време.
4

Възлагате ни поръчката

Подписваме договор за изпълнение и внасяте 50% аванс. Ние се ангажираме да изготвим мостри с по-големи размери на цветовете заложени в проекта. Насрочваме дата за прецизно заснемане на размери. След нея започва да тече срока на договора.
5

Конструиране в реални размери

Проекта се изчертава в реални размери в 3D, нанасят се електро и ВИК комуникациите. Проекта се изпраща на дизайнера и клиента за одобрение.
6

Производство

Проекта изчертан в 3D се дообработва със софтуер, който автоматизирано създава програмите за цифровите ни машини. Всички ръчни операции се извършват с голямо внимание от нашия екип от мебелисти и бояджии.
7

Доставка и монтаж

Преди доставката очакваме да доплатите 40% от стойността на поръчката. След приключване на монтажа доплащате последните 10%. След доставката наш екип от опитни мебелисти поема монтажа. По време на работа ценим чуждия труд като пазим стените и настилките.
8

Предаване на обекта

Вашия мечтан проект вече е реалност.